Bilpleie

Vi har jobbet med bilpleie i over 20 år, så kompetansen på dette området er god, samt at det er høy kvalitet på selve arbeidet.
Polering

Sollys, nedbør, is, asfalt og salt er noen av mange ytre påkjenninger for bilen din. Polering vil gi bilen din en glattere overflate som vil beskytte mot ytre påkjenninger, og vil gjøre videre renhold enklere!

Lakkbehandling

Vi bruker Perma-Shine lakkbehandling. Kjente egenskaper er at den motvirker oxidering og aldringsprosess, og samtidig øker lakkens motstandskraft mot bilens ytre påkjenninger.

Antirustbehandling

Vi tilbyr alt fra skvettbehandling til komplett behandling. Et komplett behandlingsprogram med Mercasol og etterbehandling hvert 4 år gjør at du får en bil uten rustproblemer.

Vaskemiddel

Vi leverer miljøvennlig vaskemiddel til fylkeskommuner, kommuner og firmaer i Sogn: 200l fat. 25l levert Sogn til meget konkuransedyktige prisar, ferdigblanda kr 300,- for 25l, eller i konsentrat.

Til bedrifter

Spesielt om våren trenger bilene gjerne god pleie etter en lang og tøff vinter med mye snø, sand, salt og «skit» på veiene. Vi er kjent med at de har en bilpark som «ruller og går» i Sogn. At bilene da er «rene og fine», og representerer firmaet deres på en god måte er viktig. Samtidig så setter nok medarbeiderne deres også pris på å bruke «rene og fine» biler. Vi vil med dette tilby våre tjenester for tjenestebilene deres, og til priser som er overkommelige.

Tjenester
  • Utvendig vask (m/underspyling) og polering
  • Innvendig vask og rens
  • Lakkforsegling/lakkbeskyttelse
  • Understellsbehandling
  • Rustbehandling
  • Skifte av dekk(fra vinter til sommer)
  • + evt andre bilpleieoppgaver dere vil ha gjort med bilene.

Vi har anlegg i Sogndal sentrum (Shell) og på Kaupanger (industrifeltet), men kan og gjøre jobber «ute» hos dere. Dersom de er interessert i en prat om dette, gi oss en tilbakemelding, så tar vi kontakt.

I over 20 år har våre ansatte jobbet med bilpleie, så kompetansen på dette området er god, samt at det er høy kvalitet på selve arbeidet. Om behovet for leiebil er tilstede, så har vi biler for utleie, person- og varebiler, minibussar(9-seters). Gode biler til gode priser!