Bilpleie

Me har jobba med bilpleie i over 25 år, så kompetansen på dette området er god, samt at det er høg kvalitet på sjølve arbeidet.
Polering

Sollys, nedbør, is, asfalt og salt er nokre av mange ytre påkjenningar for bilen din. Polering vil gi bilen din ein glattere overflate som vil beskytte mot ytre påkjenningar, og vil gjere vidare reinhald enklare!

Lakkbehandling

Vi bruker Perma-Shine lakkbehandling. Kjente eigenskapar er at den motverker oxidering og aldringsprosess, og samstundes aukar lakken si motstandskraft mot bilens ytre påkjenningar.

Antirustbehandling

Me tilbyr alt frå skvettbehandling til komplett behandling. Eit komplett behandlingsprogram med Mercasol og etterbehandling kvart 4. år gjer at du får en bil uten rustproblem.

Vaskemiddel

Me leverar miljøvennleg vaskemiddel til fylkeskommunar, kommunar og firmaer i Sogn: 200l fat. 25l levert Sogn til meget konkuransedyktige prisar, ferdigblanda kr 300,- for 25l, eller i konsentrat.

Til bedrifter

Spesielt om våren treng bilane gjerne god pleie etter ein lang og tøff vinter med snø, sand, salt og «skit» på vegane. Me er kjent med at de har ein bilpark som «ruller og går» i Sogn. At bilene då er «reine og fine», og representerer firmaet dykkar på eni god måte er viktig. Samstundes så set nok medarbeiderne dykkar også pris på å bruke «reine og fine» biler. Me tilbyr våre tjenester for tenestebilene Dykkar, og til prisar som er overkommelege.

Tjenester
  • Utvendig vask (m/underspyling) og polering
  • Innvendig vask og rens
  • Lakkforsegling/lakkbeskyttelse
  • Understellsbehandling
  • Rustbehandling
  • Skifte av dekk(fra vinter til sommer)
  • + evt andre bilpleieoppgaver dere vil ha gjort med bilene.

Me har anlegg i Sogndal sentrum (Shell) og på Kaupanger (industrifeltet), men kan og gjere jobber «ute» hjå Dykk. Dersom de er interessert i en prat om dette, gi oss en tilbakemelding, så tek me kontakt.

Sidan 1994 har våre ansatte jobba med bilpleie, så kompetansen på dette området er god, samt at det er høg kvalitet på sjølve arbeidet. Om behovet for leigebil er tilstades, så har me bilar for utleige, person- og varebilar, minibussar(9-setar og 17-setar). Gode bilar til gode prisar!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle